Bidden

Bid mee!Het vergt echt wel discipline om te bidden voor mensen die ver weg wonen, in een land zoals Niger leven waar je weinig van weet. Voor mensen die werken in een taal die jij niet (goed) spreekt; die eens in de  zoveel jaar naar Nederland komen en nu weer voor langere tijd uit het zicht verdwenen zijn; mensen van wie het leven zo verschillend is als dat van onszelf. Zij die in een land wonen waar het super heet kan worden (wel 45 graden), de in de hitte lopen als jij nog het gevecht aan gaat met een maartse bui.

Laten we die discipline ontwikkelen. We geloven dat onze gebeden wezenlijk verschil kunnen maken, al snappen we vaak niet hoe.

Nieuwsbrief met gebedspunten


Wil je regelmatig bidden voor (het werk van) Blaise en Jeannette in Niger? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt maximaal 8x per jaar en hierin vermelden wij meestal ook actuele gebedspunten.
Hier kun je inschrijven voor de nieuwsbrief
De meest actuele nieuwsbrief kun je hier bekijken.

Gebedsgroep voor dringende situaties


Bidden is en blijft hard nodig. Soms is dringend gebed gevraagd en kan het gezien veiligheidsredenen niet in de nieuwsbrief of is er geen tijd om te wachten op de nieuwsbrief. Ook juist op die momenten hebben we hard gebed nodig. Bij deze willen we aangeven dat hiervoor een gebedsWhatsApp groep is. Mocht je daar nog niet aan deelnemen maar dat wel willen laat het even weten. Het is een ‘alleen lezen’ appgroep. Als je lid wil worden van deze gebedsgroep geef dat dan even door incl. tel nr dan voegen we je toe. mail naar nigerzending@gmail.com

kaarsjeNieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contact