Stichting Niger Zending

Wij zijn een christelijke (interkerkelijke) organisatie;  We willen mensen in Nederland aanmoedigen en enthousiast maken om onze zendingspartners en hun projecten (op het gebied van ontwikkelingswerk en zending) in Niger te steunen. Educatie loopt als rode draad door deze projecten. Wij als stichting ondersteunen in Niger, maar zijn daadwerkelijk aan het werk in Nederland.

Lees meer

Bestuur en organisatie

Het bestuur van Stichting Niger Zending bestaat enkel uit vrijwilligers, die allen vanuit persoonlijke betrokkenheid, hun persoonlijk geloof en/of door betrokkenheid bij Blaise en Jeannette hun leven en werk willen ondersteunen. Ons verlangen is om het werk steeds meer samen met de vrienden en donateurs te gaan doen.

Lees meer


Visie en Missie

.... gebeurt voor mensen die minder tot hun recht komen door de gevolgen van armoede, Hierdoor vergroot hun zelfstandigheid, kunnen zij beter participeren in de samenleving, en een (groter) gevoel van eigenwaarde ontwikkelen...

Lees meer

(Jaar)verslagen

In de jaarverslagen kun je nog eens terug lezen wat we afgelopen jaren deden.
In het beleidsplan kun je onze aandachtspunten voor de komende jaren terug vinden en ook onze privacy verklaring.

Lees meer

Geschiedenis

De oprichter van Stichting Niger Zending, Manuel Noordermeer, vertrok in augustus 2002 met zijn gezin voor onbepaalde tijd naar Niger om daar via Jeugd met een Opdracht zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen.

Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

schrijf je in

Blog

Meer achtergrond invormatie?

Lees ons blog

Heb je een vraag?

Mirjam Baas-Ridderhof
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contact