Help mee!

GivingTuesdayNL

Giving Tuesday is een wereldwijde beweging om te geven en elkaar of anderen te helpen. Duizenden mensen over de hele wereld werken daarvoor deze dag samen en delen datgene wat zij doen via social media.

Onder het motto Geef en doe goed! helpen organisaties of particulieren een goed doel of iemand anders tijdens de eerste Nederlandse #GivingTuesdayNL editie op dinsdag 3 december 2019. Geef en doe goed tijdens #GivingTuesdayNL.

Wij hebben als doel om 100 nieuwe nieuwsbrieflezers te krijgen.
Vertel anderen waarom je st. Niger Zending steunt en vraag hen zich aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Je kunt hiervoor bijgaande kaart gebruiken... deze kun je uitprinten en versturen maar natuurlijk ook via social media delen. Ga naar #GivingTuesdayNL.
Download de kaart

Wat kun jij doen?

Ga op werkreis naar Niger, wordt vrijwilliger in Nederland of verzin een creatieve actie om het werk in Niger onder de aandacht te brengen. Dit kan van alles zijn; geef een leuke workshop bij jou thuis, organiseer een koopjesmarkt en alles wat je maar kunt bedenken. Welke talenten heb jij, waarmee jij persoonlijk het verschil kunt maken voor de bevolking in Niger?

Lees meer

Geven

Blaise en Jeannette zijn verbonden aan Jeugd met een Opdracht. Als je voor Jeugd met een Opdracht werkt krijg je geen salaris maar ben je afhankelijk van (financiële) steun van anderen. Blaise en Jeannette zijn, voor wat betreft hun inkomsten, voor het grootste deel afhankelijk van giften. We ondersteunen hun projecten en henzelf zodat zij de bevolking verder kunnen helpen...

Lees meer

Bidden

Het vergt echt wel discipline om te bidden voor mensen die ver weg wonen, in een land zoals Niger, waar je weinig van weet. Voor mensen die werken in een taal die jij niet (goed) spreekt; die eens in de  zoveel jaar naar Nederland komen en nu weer voor langere tijd uit het zicht verdwenen zijn;...

Lees meer

Online-shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop of koop nederlandse boeken via YouBeDo. Wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Lees meer

pagina voor kinderen

Ken jij het land Niger? Het ligt in Afrika, aan de zuidkant van de Sahara-woestijn.
En wist je ook dat er heel veel arme mensen wonen? En heel veel mensen die niet kunnen lezen en/of schrijven? In Niger wonen heel veel kinderen, die nooit naar school gaan...

Lees snel verder

Kerk, organisatie of bedrijf

Mogelijkheden om het werk in Niger onder de aandacht te brengen binnen je eigen kerkelijke gemeente...

Niger Zending ondersteunen in het kader van verantwoord ondernemen...

We zoeken fondsen die ons werk willen ondersteunen...

Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

schrijf je in

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop of koop nederlandse boeken via YouBeDo. Wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mirjam Baas-Ridderhof
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contact