Help mee!

Geven

Blaise en Jeannette zijn verbonden aan Jeugd met een Opdracht. Als je voor Jeugd met een Opdracht werkt krijg je geen salaris maar ben je afhankelijk van (financiële) steun van anderen. Blaise en Jeannette zijn, voor wat betreft hun inkomsten, voor het grootste deel afhankelijk van giften. We ondersteunen hun projecten en henzelf zodat zij de bevolking verder kunnen helpen...

Lees meer

Bidden

Het vergt echt wel discipline om te bidden voor mensen die ver weg wonen, in een land zoals Niger, waar je weinig van weet. Voor mensen die werken in een taal die jij niet (goed) spreekt; die eens in de  zoveel jaar naar Nederland komen en nu weer voor langere tijd uit het zicht verdwenen zijn;...

Lees meer

pagina voor kinderen

Ken jij het land Niger? Het ligt in Afrika, aan de zuidkant van de Sahara-woestijn.
En wist je ook dat er heel veel arme mensen wonen? En heel veel mensen die niet kunnen lezen en/of schrijven? In Niger wonen heel veel kinderen, die nooit naar school gaan...

Lees snel verder

Online-shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Lees meer

Wat kun jij doen?

Ga op werkreis naar Niger, wordt vrijwilliger in Nederland of verzin een creatieve actie om het werk in Niger onder de aandacht te brengen. Dit kan van alles zijn; geef een leuke workshop bij jou thuis, organiseer een koopjesmarkt en alles wat je maar kunt bedenken. Welke talenten heb jij, waarmee jij persoonlijk het verschil kunt maken voor de bevolking in Niger?

Lees meer

Kerk, organisatie of bedrijf

Mogelijkheden om het werk in Niger onder de aandacht te brengen binnen je eigen kerkelijke gemeente...

Niger Zending ondersteunen in het kader van verantwoord ondernemen...

We zoeken fondsen die ons werk willen ondersteunen...

Lees meer

GivingTuesday 2023

Jeannette en Blaise werken vaak online en dat vraagt een goede stroomvoorziening. Wat we met deze Giving Tuesday- actie willen is het realiseren van zonnepanelen op het huis van Blaise en Jeannette.  In Niamey valt frequent en onregelmatig de elektriciteit uit.

Onder andere de computer, de verlichting, maar ook de koelkast en de ventilatoren zijn zaken die dan niet meer werken. Een eigen stroomvoorziening is een noodzaak om hun werk goed te kunnen doen. Bij stroomuitval maken ze nu gebruik van een kleine generator maar die heeft veel benzine nodig en slijt snel. Dat is duur en beslist niet milieuvriendelijk.  

Lees meer

GivingTuesday 2021

Kom in beweging om familie Gaïtou op verlof naar Nederland te krijgen
Organiseer een geefactie bijv een wandeling, in de natuur, een stadswandeling of een thematocht
Om familie Gaïtou met verlof te kunnen laten komen in Nederland.
Vraag in jouw eigen omgeving om donaties
Wanneer? Dat bepaal je zelf… GivingTuesday is de start... deadline:31 maart 2022

We willen in 4 maanden het geld voor vier vliegtuigtickets totaal € 6000.- bij elkaar hallen. #WatDoeJij? Doe je mee?

Lees verder

#GivingTuesday #watdoejij

Giving Tuesday is een wereldwijde beweging om te geven en elkaar of anderen te helpen. Duizenden mensen over de hele wereld werken daarvoor deze dag samen en delen datgene wat zij doen via social media.

Onder het motto Geef en doe goed! helpen organisaties of particulieren een goed doel of iemand anders tijdens de #GivingTuesdayNL op 1 december 2020. Geef en doe goed tijdens.

Blaise en Jeannette geven hoop in Niger, wij willen tijdens GivingTuesday en de periode tot eind van het jaar gebruiken om nieuwe donateurs te werven. Jij kunt Blaise en Jeannette helpen de mensen van Niger te helpen. #watdoejij

Ga naar de actie pagina
Lees meer

GivingTuesdayNL

Giving Tuesday is een wereldwijde beweging om te geven en elkaar of anderen te helpen. Duizenden mensen over de hele wereld werken daarvoor deze dag samen en delen datgene wat zij doen via social media.

Onder het motto Geef en doe goed! helpen organisaties of particulieren een goed doel of iemand anders tijdens de eerste Nederlandse #GivingTuesdayNL editie op dinsdag 3 december 2019. Geef en doe goed tijdens #GivingTuesdayNL.

Wij hebben als doel om 100 nieuwe nieuwsbrieflezers te krijgen.
Vertel anderen waarom je st. Niger Zending steunt en vraag hen zich aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Je kunt hiervoor bijgaande kaart gebruiken... deze kun je uitprinten en versturen maar natuurlijk ook via social media delen. Ga naar #GivingTuesdayNL.
Download de kaart

DONEER

Wil jij het mooie werk in Niger ondersteunen met een gift? Scan de QRcode en bepaal zelf welk bedrag je wilt geven.
Hartelijk Dank!!!

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contact