Bestuur en organisatie

Het bestuur van Stichting Niger Zending bestaat uit vrijwilligers. Wij willen het leven en werk van Blaise en Jeannette ondersteunen, vanuit persoonlijke betrokkenheid en/of hun persoonlijk geloof. Ons verlangen is om het werk steeds meer samen met de vrienden en donateurs te gaan doen.
Er zijn momenteel 7 bestuursleden werkzaam voor de stichting op vrijwillige basis. Wij doen het werk van de stichting over het algemeen naast ons gewone werk of andere dagelijkse bezigheden. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Vacature (vrijwilliger)


Heb je hart voor zendings- en ontwikkelingswerk?

Wil jij jouw talenten inzetten voor de bevolking van één van de armste en minst ontwikkelde landen van de wereld. Lijkt het je leuk om Blaise en Jeannette vanuit Nederland hiermee te helpen?
Dan zoeken we jou!  nieuwsgierig?

ga naar vacature

vacature vrijwilliger


Er worden geen lonen en vergoedingen (anders dan onkosten) uitbetaald aan het bestuur van Stichting Niger Zending. Zij zien doorgaans af van onkostenvergoeding door deze te schenken aan de stichting.

Het is van belang de Stichting verder te professionaliseren om de indruk van belangenverstrengeling te voorkomen. Het bestuur heeft als streven tegenover het aantal familieleden minimaal eenzelfde aantal onafhankelijke bestuursleden te hebben.  Het beleid is vastgelegd in een beleidsnota. In de jaarverslagen is te vinden wat er jaarlijks gedaan wordt. Ivm de nieuwe privacywet staat hier ook onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contact