Bestuur en organisatie

Het bestuur van Stichting Niger Zending bestaat enkel uit vrijwilligers, die allen vanuit persoonlijke betrokkenheid, hun persoonlijk geloof en/of door betrokkenheid bij Blaise en Jeannette Gaïtou hun leven en werk willen ondersteunen. Ons verlangen is om het werk steeds meer samen met de vrienden en donateurs te gaan doen.
Er zijn momenteel 8 bestuursleden werkzaam voor de stichting op vrijwillige basis. Zij doen het werk van de stichting over het algemeen naast hun gewone werk of andere dagelijkse bezigheden. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Vacature (vrijwilliger)


Heb je hart voor zendings- en ontwikkelingswerk?

Wil jij jouw talenten inzetten voor de bevolking van één van de armste en minst ontwikkelde landen van de wereld. Lijkt het je leuk om Blaise en Jeannette vanuit Nederland hiermee te helpen?
Dan zoeken we jou!  nieuwsgierig?
ga naar vacature

vacature vrijwilliger


Er worden geen lonen en vergoedingen (anders dan onkosten) uitbetaald aan het bestuur van Stichting Niger Zending. Zij zien doorgaans af van onkostenvergoeding door deze te schenken aan de stichting.

Het is van belang de Stichting verder te professionaliseren om de indruk van belangenverstrengeling te voorkomen. Het bestuur heeft als streven tegenover het aantal familieleden minimaal eenzelfde aantal onafhankelijke bestuursleden te hebben.  Het beleid is vastgelegd in een beleidsnota. In de jaarverslagen is te vinden wat er jaarlijks gedaan wordt. Ivm de nieuwe privacywet staat hier ook onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

schrijf je in

Heb je een vraag?

Mirjam Baas-Ridderhof
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contact