Wil jij dat hun licht blijft schijnen?

GivingTuesdayNLBlaise en Jeannette geven hoop in Niger.


Wil jij net als ik dat Blaise en Jeannette door kunnen gaan met hun werk?


Blaise en Jeannette Gaïtou geven in Niger handen en voeten aan hun geloof. Niger is één van de armste en minst ontwikkelde landen van de wereld. De gemiddelde leeftijd is 15 jaar en 80% van de bevolking gaat gemiddeld maar 5 jaar naar school. Hier kan ik mij géén voorstelling van maken.  
Onderwijs loopt daarom als een rode draad door het werk van Blaise en Jeannette, zodat mensen méér kans hebben op een eigen inkomen en hun gezin kunnen onderhouden. Kwalitatief goed basis en middelbaar onderwijs, leren lezen en schrijven, een vakopleiding voor meisjes, vrouwen en kansarme jongeren, kinderprojecten in dorpen en steden, verbetering van landbouwmethodes.

Een groot deel van hun projecten wordt op dit moment ondersteund door verschillende fondsen, omdat die zien dat het echt een positieve impact heeft op de gemeenschap. Ook de lokale gemeenschap doet hard haar best geld bij elkaar te krijgen door bijv. het verkopen van landbouwproducten. Zo gaat het werk door en zijn er steeds weer nieuwe uitdagingen.
Jeannette en Blaise zelf krijgen geen salaris, behalve het kleine lokale salaris dat Jeannette krijgt voor haar parttimewerk als landbouwdeskundige.  Voor de andere projecten werken zij onder de vlag van “Jeugd met een Opdracht”. Dorodat dit een offiiciele NGO is in NIger kunnen zij de projecten onder die vlag opzetten, maar Je moet zelf mensen zoeken die jou persoonlijk financieel willen ondersteunen zodat ook jij gewoon kan leven, je ziektekosten kunt betalen enz. Doordat Blaise en Jeannette dit werk al vele jaren doen, maar er financieel weinig ruimte is om bijv. regelmatig naar Nederland te komen om support te zoeken, is hun achterban niet groot. Blaise is geboren in Niger en Jeannette werkt al meer dan 26 jaar in het buitenland. Het is elke maand weer een uitdaging om de eindjes aan elkaar te knopen.

Met andere woorden…

Vind jij dat Blaise en Jeannette goed werk doen in Niger en wil jij dat hun licht blijft

schijnen?…


Laat dit dan zien…

Ga achter hen staan en steun hen, het liefst met een vast bedrag per maand.


Hoeveel je geeft? Dat bepaal jij zelf,  want giften klein of groot, alles is meer dan welkom. Het is fijn als we wat zekerheid hebben dat dit bedrag elke maand binnenkomt. Jouw hulp is hard nodig, want wij kunnen dit niet alleen.

Blaise en Jeannette verdienen het om zich volledig op God, hun werk en gezin te kunnen richten en dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun eigen financiën.

Help jij hen om de mensen in Niger te helpen?


Wat geef jij?


Lees meer op www.nigerzending.eu
Heb je vragen, stel ze gerust: nigerzending@gmail.com
Blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Maak je (maandelijkse) bijdrage over via je eigen bank naar:


NL07 RABO 0361 834 179 t.n.v.: St. Niger Zending


(TIP plan je gift als periodieke overschrijving in bij je bank)


St. Niger Zending heeft anbi status waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting.

bedankt

Lees hier de privacyverklaring
* = Verplicht veld

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Contactgegevens

Contact