kindermateriaal

We vinden het belangrijk om kinderen bij (het werk van) Blaise en Jeannette te betrekken daarom hebben we een werkmap samengesteld met promotiemateriaal voor kinderen van zondagsschool, kinderclub of basisschool in de buurt. De kinderen leren op een leuke en speelse manier (het werk van) familie Gaïtou in Niger kennen.

Het kindermateriaal bevat informatieve beeldverhalen, waaronder een stripverhaal over Caleb en Phoebé (de kinderen van Blaise en Jeannette), weetjes-pagina's, knutselwerkjes, waaronder een spaarpot in de vorm van een teenslipper, een puzzel en spelletjes. Met de spaarslipper kunnen de kinderen gaan sparen, voor het werk in Niger.
Er zit een cd-rom bij waarop het boekje in pdf-formaat staat, zodat zelf naar wens de benodigde materialen uitgeprint kunnen worden of geprojecteerd kunnen worden.

foto werkmap


Het eerste exemplaar wordt kostenloos verstrekt. Wanneer meerdere exemplaren gewenst zijn kunnen we dit niet kostenloos doen, omdat de produktiekosten hoog zijn. De prijs van eventuele extra exemplaren bedraagt € 10.- per stuk + verzendkosten. Een gift voor het eerste boekje mag natuurlijk ook altijd.

Vraag de map met kindermateriaal aan via het contactformulier of stuur ons een mail.

Contact