2 maanden in Nederland, (vervolg)

Zoals gezegd moesten we tijdens onze tijd in Nederland ook wat werkgerelateerde dingen doen en wat regelzaken naast plezier maken, genieten van deze speciale tijd en van de rust, alsook van leuke en speciale gebeurtenissen, zoals met vrienden hun 30e huwelijksverjaardag vieren en met mijn ouders hun 55e trouwdag. Toch willen we ook wat vertellen over de regelzaken.

Nieuwe paspoorten
De vernieuwing van de Nederlandse paspoorten van Caleb en Phoebé. Daarvoor moesten we naar een speciaal loket op Schiphol voor Nederlandse burgers die in het buitenland wonen. Het mooie is dat dit hele proces de afgelopen jaren is verbeterd. We hadden dus al enkele weken eerder het hele dossier online ingediend en alles was al gecontroleerd en goedgekeurd. Nu hoefden we alleen nog maar de papieren exemplaren mee te nemen, die te laten registreren (en betalen) en een paar dagen later konden we hun nieuwe paspoorten gaan ophalen. We waren erg blij dat dit allemaal zo soepel verliep als het behoort te gaan.

jullie vragen helpen ons, dus alsjeblieft, laat die vragen maar komen.
Het was ook een voorrecht om (opnieuw) contact te maken met jullie, onze partners voor het werk hier in Niger, zowel met degenen die we al kenden als met degenen die nieuw zijn. We zijn erg dankbaar voor ieder van jullie en zouden ook graag regelmatige input van jullie kant hebben als dat mogelijk is. Wij zijn van mening dat jullie ons en het werk waar wij bij betrokken zijn, niet zomaar steunen. Jullie participeren met ons samen in het werk waar we hier in Niger praktisch bij betrokken zijn, zodat het leven van mensen ten goede kan worden veranderd. Het was dus een vreugde voor ons om met velen van jullie de verschillende dingen te kunnen delen, waar we in Niger aan werken en om ook vragen van jullie te krijgen. Jullie vragen helpen ons om de dingen te begrijpen die volkomen logisch zijn voor ons leven in Niger en deel uitmaken van de samenleving hier, maar misschien niet voor jullie, uit een heel andere context. Op deze manier zijn we beter in staat om jullie te betrekken bij ons leven en werk hier. Dus alsjeblieft, laat die vragen maar komen. Dan kunnen we er in onze nieuwsbrieven over schrijven en die ook voor jullie interessanter maken.

Terwijl het aan de ene kant heel bijzonder voor ons was om de mogelijkheid over ons werk te delen met een paar groepen die we nog niet eerder hadden ontmoet, waren we aan de andere kant helaas niet in staat om alle kerken of kerkgroepen te bezoeken waarmee we verbonden zijn. We waren vooral verdrietig dat we de Baptisten Gemeente in Dordrecht niet konden bezoeken. Maar met een zondag minder door een vertraging in de vlucht bij aankomst, zaten onze 7 zondagen heel snel vol. We vertrouwen erop dat ons volgende bezoek niet over 6 jaar zal zijn!

gemeente bezoek

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact