Flexibel zijn

Op een donderdagmiddag reed ik naar Phoebé’s school om haar op te halen. Ik zag bij de muur rechts van de ingang direct een schoolbord staan. Dit betekent normaal gesproken dat de administratie van de school een mededeling voor de ouders heeft en meestal is dat een "niet-schooldag". Soms zijn deze niet-schooldagen te voorspellen, bijvoorbeeld bij geplande schoolvakanties, maar vaak zijn ze behoorlijk onverwachts, zoals ook nu...


Het schoolbord vertelde dat de leraren, een vergadering zouden hebben met leraren van de andere katholieke school in de stad, daarom zou er vrijdag (de volgende dag)  geen school zijn. Flexibel zijn is noodzakelijk! Normaal gesproken is het geen probleem voor mij en neem ik Phoebé mee naar mijn werk (bij Serving In Mission). Maar ik ben er zeker van dat dit niet bij alle ouders zo is. Echter, het is hier heel normaal om een dag van te voren een verandering in de planning door te geven of een vergadering slechts een dag van te voren aan te kondigen.  Dat is Niger… je moet altijd flexibel zijn.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact