Ga naar Niger!

De waarde van Centre Caleb is de afgelopen jaren bewezen


Vrouwen hebben meer eigenwaarde gekregen en het heeft zijn weerslag in positieve zin op de hele gemeenschap. Maar er is dringend hulp nodig. De gebouwen van het centrum zijn bouwvallig en hard aan renovatie toe.  “… het trainingscentrum zal zonder dat we het renoveren niet veel langer bestaan, we doen zelf een hoop maar dat is niet genoeg… Het grootste probleem is dat termieten de dakspanten hebben aangetast. De golfplaten bedekking is erg oud en door lekkage zijn de plafonds en muren lelijk en versleten.”

Ga even rustig zitten om dit filmpje te bekijken het geeft een goed beeld van Centre Caleb en
waarom renovatie zo hard nodig is.

Marten van den Toren (24 jaar) reisde in 2016 naar Niger, hij vertelt:


"...Christenen en Moslims ontmoeten elkaar en er wordt begrip gekweekt tussen religieuze groepen waar vaak spanning tussen heerst. In een dor en droog land als Niger waar op het eerste gezicht geen hoop voor is brengt Centre Caleb, leven, hoop, groei en bloei. Vrouwen krijgen de kans om zelf de cyclus van armoede te doorbreken.”

Ga jij naar Niger?


Heb jij ervaring op het gebied van metselen, timmerwerk of elektriciteitsaanleg, of ben je gewoon super handig?
Ga dan naar Niger en help met de renovatie, zodat het werk in Trainings Centrum Caleb door kan blijven gaan.

Praktische informatie


Wil jij graag ter plekke je handen uit de mouwen steken? dat kan! Meld je aan en  ga aan het werk om de gebouwen te renoveren, maar er zal ook tijd zijn voor ontmoeting. Daarnaast kun je  (in overleg) enkele (dag)trips naar projecten in de omgeving, zodat je het land Niger leert kennen.  

Informatie


De onkosten voor de reis en de kosten van (een deel van) de renovatie werf je in de periode voor het vertrek zelf bij elkaar. Stichting Niger Zending ondersteunt hierbij waar mogelijk. Meld je - samen met vrienden of alleen - We kunnen als je dat leuk vindt een informatieavond organiseren.  Hier hoor je meer over het werk van Blaise en Jeannette enstel je de vragen die je hebt. Iedereen met een goede gezondheid en ouder dan 18 is welkom. Of je nu 18 of 80 jaar oud bent, als jij de handen uit de mouwen wilt steken zal deze reis een onvergetelijke ervaring worden. Mail ons en geef je op voor meer informatie.

Ik wil meer informatie

Wil je niet naar Niger maar wel je steentje bijdragen? Dan kan dit ook financieel! Maak je bijdrage over op ons rekening nummer, ovv renovatie. Of gebruik de knop "ondersteun ons werk" op de site, vermeld ook dan dat het om de renovatie gaat.

Steentje bijdragenNieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact