Goed voornemen

Ik heb een goed voornemen en dat is héél bijzonder.   


Eigenlijk doe ik daar niet aan, aan goede voornemens. Om 2 redenen. Ik leg de lat te hoog en dan volgt de teleurstelling. En ik vind het een beetje mager om alleen met Oud en Nieuw goede voornemens te hebben; dat kan het héle jaar door en dan haalbare doelen, alsjeblieft!

Maar nu heb ik er dus wel één!     Jippie!         En die wil ik met jullie delen….

Ik ben Nel Fredrikze en sinds 2 jaar zit ik in het bestuur van Niger Zending. Mijn taak is vooral het leesbaar maken van de stukken die Jeannette, de voorzitter of de secretaris schrijven. Ja, dat vind ik leuk en doe ik graag. Hopelijk vind jij als lezer dat ook. Anders hoor ik het graag terug.

Maar nu mijn goede voornemen! Ik wil bij iedere aankoop die ik via internet doe gebruik maken van de “Online shoppen” knop. Van mijn betalingen die ik dan doe, gaat een klein percentage naar Niger Zending. Ik betaal dus géén cent méér voor mijn spullen ( ik ben Nederlander, ja) en Niger Zending krijgt een paar dubbeltjes, misschien een paar euro.

Ik wist dat dit kon, maar ja, lastig ….. en hoe gaat dat dan? Oeps weer vergeten…  Je kent het wel.
Sinds vorige week, sinds de lockdown, bestel ik mijn boodschappen via de supermarkt. Maar ook was ik deze week de pagina op de site over giften aan het herschrijven. 1+1=2. Tsja dat online shoppen???? Dat was ik ook van plan …. Hoe gaat dat en kan IK dat ook? (digitale faalangst)

Ik ga het proberen (let op, hier hou ik van: ideetje en direct actie!)

Ja hoor, via die “online shoppen”  knop de webwinkel opgezocht, doorgeklikt en ik ging gewoon naar de site van de winkel, bestelling gedaan en klaar! Zo gemakkelijk?? Kun jij ook!

Hartelijke groeten en veel goede acties gewenst in het nieuwe jaar 2021.

Nel Fredrikze

Online shoppen

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact