Klantenservice

Vanochtend had ik een leuke ontmoeting in de stad. Ik parkeerde de auto ergens midden in de stad en ging de dingen doen die ik moest doen. Toen ik ongeveer tien minuten later bij de auto terugkwam, wachtte een man me naast de auto op...

Hij sprak mij aan in Hausa. Ik herkende hem niet en had problemen met het volgen van zijn Hausa omdat hij vrij snel sprak, maar hij probeerde me iets te vertellen over mijn echtgenoot. Ik wist niet zeker of hij tegen de juiste persoon aan het praten was, dus ik zei hem dat ik niet wist waar hij het over had. Maar hij hield vol dat het mijn man betrof en herhaalde wat hij eerder had gezegd. Toen begreep ik het. Hij had contact met Blaise willen opnemen, maar dat was niet gelukt. Blaise had stof bij hem gebracht om kleding te maken en nu wilde hij hem laten weten dat hij klaar was. Kennelijk had hij mij voorbij zijn winkel zien rijden en was hij me gevolgd naar waar ik parkeerde en wachtte tot ik terug was om mij te informeren. Als bewijs had hij een kleine stukje stof meegebracht die Blaise hem had gegeven.

Nou dat noem ik nou nog eens echte klantenservice!

stoffen


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop, wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact