Wordt Serge nieuwe leraar op Centre Caleb?

Wat Blaise meemaakte op Centre Caleb...


Serge is kleermaker en werkte met Blaise samen bij de Fabricants de Joie (Kings Kids) in Niamey, hij ging naar Mali en deed daar de DTS en voelde zich geroepen om naar Mali te gaan om daar God te dienen. Na een aantal jaren in Mali gewerkt te hebben nam Serge een sabbatical om te kijken welke nieuwe weg God hem zou laten zien...


De lessen die Serge gaf maakte indruk
Serge was afgelopen twee weken op bezoek in Maradi en ging mee naar Centre Caleb. het bezoek was kort, maar het was goed. De lessen die Serge gaf maakte indruk op meerdere vrouwen. Serge leerde hen maat nemen en patroon tekenen. Blaise vertelt dat een groep van de studenten naar hem toe kwam om te vragen of Serge kan blijven, omdat hij goed kan uitleggen en prettig les geeft waardoor zij de lesstof snel begrijpen. Zij vertelden dat zij hem graag als leraar zouden hebben.  Het is nu aan Serge (en zijn vrouw) om een beslissing te nemen.

Serge geeft naailes

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop of koop nederlandse boeken via YouBeDo. Wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact