Renovatie project

Ga mee...  een bouw actie in Niger verandert jouw leven!Doordat jij helpt om de gebouwen van trainingscentrum Caleb opnieuw bruikbaar te maken, Help je hiermee jonge vrouwen en meisjes, een opleiding te volgen en hiermee uit de armoede spiraal te komen.


"Ik, Blaise wil graag iets met jullie delen wat ik op mijn hart heb. Hier in Niger zou ik een grote mangoboom uitzoeken waaronder het goed toeven is en dan met jullie delen wat mijn zorg is...

Lees Blaise's verhaal

Wij zoeken vrijwilligers (18+) met ervaring op het gebied van metselen, timmerwerk en elektriciteitsaanleg die  1 à 2 weken willen helpen bij de renovatie van trainingscentrum Caleb in Niger dat o.a. gebruikt wordt bij de scholing van jonge vrouwen, maar ook voor de DTS. Dit centrum bevindt zich in het dorp Soura, dichtbij de stad Maradi.

beginshot film


Bekijk film waarom renovatie noodzakelijk is.

Goed om te weten: Reiskosten zijn voor eigen rekening (evenals vaccinaties, visum e.d.)  Via inzamelingacties of sponsoring kan je geld inzamelen voor de benodigde materialen. Wij (Stichting Niger Zending) zullen ondersteunen bij het opzetten van een crowdfundingsactie.

Wil je misschien meedoen en op de hoogte blijven?

Meld je aan voor extra info ivm de werkreis   en/of   geef een gift voor de renovatie

Vermeld bij een gift dat het om de renovatie gaat.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Als er een nieuwe special for kids is, komt er een link in de nieuwsbrief)

Schrijf je in

Kinderen hebben toestemming nodig van hun ouders!

Receive newsletter?


Ask for newsletter

Online shoppen

Gratis doneren door te shoppen bij bekende webwinkels via DoelShop of koop nederlandse boeken via YouBeDo. Wij ontvangen een percentage van jouw aankoopbedrag.

Online shoppen

Heb je een vraag?

Mail
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Laatste nieuws

Verhalen en meer achtergrond invormatie?

Lees het "Laatste nieuws"

Contact