Fabricants de Joie (FJ); Kings Kids

Identiteit en eigenwaarde;


Fabricants de Joie (oftewel 'Kings Kids') is een programma vanuit een christelijke kijk op de wereld. De kinderen leren hun persoonlijke identiteit en eigenwaarde kennen. Zij ontwikkelen sociale, emotionele en creatieve vaardigheden en hebben plezier met elkaar. Zij ontdekken hoe je een relatie met God kunt opbouwen. En leren om als Christen te leven en te werken in een samenleving waar mensen overwegend moslim zijn. We betrekken hen in het nemen van beslissingen, waardoor ze leren om verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Dit is een programma van Jeugd met een Opdracht en ondersteunt kinderen, tieners en jongeren op een creatieve manier.

met elkaar eten


Ontwikkeling


We doen dit door middel van bijbels onderwijs, dans, toneel, mime, het geven van concerten, (vakantie)kampen en speciale kinderprogramma's in de wijk. We geven kinderen een mogelijkheid zich te laten horen binnen de maatschappij. We helpen de kinderen bij het ontwikkelen van hun mogelijkheden, vaardigheden en talenten. Daarmee vergroten we de kansen in de maatschappij. Als ondersteuning betrekken we ook de ouders erbij, zodat de thuissituatie verstevigd wordt als solide basis.

Lees een getuigenis van Abdoulaye

jongens tegen de meiden


Druk bezocht


In Maradi ligt de nadruk vooral op het kinderprogramma Quartier Libre in het dorp Yaran Idi op 15 km van Maradi. Om de 14 dagen op woensdagmiddag wordt er een programma aangeboden. Er komen soms zelfs 300 kinderen naar toe.   

Bekijk een filmpje.

Help jij mee?
Giften zijn meer dan welkom!

Ondersteun ons werk

of ga naar: geven

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte;
Het laatste nieuws in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

schrijf je in

Heb je een vraag?

Mirjam Baas-Ridderhof
(secretaris st. Niger Zending)

Stuur een mail

Blog

Meer achtergrond invormatie?

Lees ons blog

Contact